Studia Podyplomowe
DIETETYKA
Rozpocznij Studia Podyplomowe DIETETYKA już dziś!

 Zarezerwuj sobie miejsce 661 124 500 a dokumenty donieś później.

Image
Image

Rekrutacja trwa

Całkowity koszt Studiów Podyplomowych 3 400 zł
Promocja czesnego 2 800 zł i rezerwacja miejsc do 20 11 18
Czas trwania 2 semestry
Zakończenie rekrutacji 20 11 18
Pierwszy zjazd 27.10.2018 (Dołącz jeszcze do tej grupy!)

Bonus Specjalny dla Kandydatów

Ważny do 20 11 18
Zapisując się na Studia Podyplomowe DIETETYKA drugi kierunek z naszej oferty 20% taniej.

(Bonus specjalny dotyczy również ofert dla Szkół oraz Grup Zorganizowanych.)   

Rozpoczęcie kolejnej Edycji Studiów Podyplomowych

Termin: 16.03.2019r.
Czesne: 3 200 zł
Koniec rekrutacji: 01.03.2019r.

Cel Studiów:

Celem studiów jest przekazanie zaawansowanej wiedzy i umiejętności z zakresu samodzielnego poradnictwa żywieniowego, pracy w charakterze nauczyciela w zakresie żywienia człowieka i dietetyki, planowaniu i prowadzeniu programów ochrony i promocji zdrowia w zakresie żywienia ludzi zdrowych i chorych.

Adresaci:
Osoby posiadające wykształcenie wyższe chcące poszerzyć swoje kwalifikację i wiedzę i umiejętności z zakresu dietetyki oraz zarządzania jakością żywienia.

SEMESTR 1:

Prawo i ekonomika w ochronie zdrowia

Prawo żywnościowe

Psychologia i Socjologia w żywieniu człowieka

Wstęp do dietetyki

Komputerowy system wspomagania w dietetyce

Anatomia i fizjologia człowieka

Żywienie człowieka

Fizjologia żywienia człowieka

Poradnictwo dietetyczne i edukacja prozdrowotna

SEMESTR 2:

Systemy bezpieczeństwa żywności (GHP, GMP, HACCP, BRC, IFS, ISO 22000:2005)

Zarządzanie jakością wg ISO 9001-2008

Żywność funkcjonalna i specjalnego przeznaczenia

Technologia produkcji potraw

Logistyka i przechowywanie w obrocie żywnością

Zarządzanie higieną żywności i toksykologia

Żywienie indywidualne i zbiorowe. Klasyfikacja i charakterystyka diet

Dietetyka pediatryczna

Żywienie kliniczne w wybranych przewlekłych chorobach metabolicznych

Dietoterapia

Zarządzanie bezpieczeństwem żywności

Systemy zarządzania jakością i ich dokumentacja

PRAKTYKA: 30 h

Wykładowcy:
Zajęcia prowadzone są przez Wykładowców akademickich, doświadczonych Praktyków, Ekspertów i Specjalistów z zakresu Dietetyki oraz Zarządzania Jakością Żywienia.

Absolwenci będą przygotowani do pracy w:
Absolwent Studiów Podyplomowych uzyskuje świadectwo ukończenia studiów podyplomowych, potwierdzające uzyskanie określonych w programie efektów kształcenia i wymaganej liczby punktów ECTS.
Wymagane dokumenty:
  • formularz zgłoszeniowy do pobrania w Biurze Rekrutacji,
  • potwierdzenie wpłaty 700 zł (na poczet pierwszej raty) lub możliwość wpłaty gotówką w Biurze Rekrutacji,
  • dyplom ukończenia studiów (I lub II stopnia),
  • dowód osobisty - do wglądu
Dodatkowe informacje:
  • Zajęcia odbywają się w salach wyposażonych w sprzęt multimedialny.
  • Jeżeli jesteś zarejestrowany w Powiatowym Urzędzie Pracy i chciałbyś zwiększyć swoje szanse na rynku pracy, istnieje możliwość sfinansowania studiów podyplomowych przez Twój PUP.
  • Zniżki dla absolwentów i słuchaczy SKK
  • *Zastrzegamy sobie prawo do zmiany terminu realizacji zajęć z przyczyn niezależnych od Organizatora.

Opłaty:

  • Całkowity koszt Studiów 3 400 zł
  • Promocja do 20 11 18 2 800 zł

Promocje:

  • Bonus Specjalny dla Kandydatów ważny do 20 11 18 :
    Zapisując się na Studia Podyplomowe DIETETYKA drugi kierunek 20% taniej.
  • Jeżeli jesteś zarejestrowany w Powiatowym Urzędzie Pracy i chciałbyś zwiększyć swoje szanse na rynku pracy, istnieje możliwość sfinansowania studiów podyplomowych przez Twój PUP - nawet do 80%!   

Wpłaty prosimy dokonywać na konto:

BANK SANTANDER  61 1090 1072 0000 0001 3570 5223
w tytule przelewu należy podać imię i nazwisko, kierunek i miasto kształcenia
(np. Jan Kowalski/Zarządzanie oświatą/Łódź)

Cel Studiów:

Celem studiów jest przekazanie zaawansowanej wiedzy i umiejętności z zakresu samodzielnego poradnictwa żywieniowego, pracy w charakterze nauczyciela w zakresie żywienia człowieka i dietetyki, planowaniu i prowadzeniu programów ochrony i promocji zdrowia w zakresie żywienia ludzi zdrowych i chorych.

Adresaci:
Osoby posiadające wykształcenie wyższe chcące poszerzyć swoje kwalifikację i wiedzę i umiejętności z zakresu dietetyki oraz zarządzania jakością żywienia.

SEMESTR 1:

Prawo i ekonomika w ochronie zdrowia

Prawo żywnościowe

Psychologia i Socjologia w żywieniu człowieka

Wstęp do dietetyki

Komputerowy system wspomagania w dietetyce

Anatomia i fizjologia człowieka

Żywienie człowieka

Fizjologia żywienia człowieka

Poradnictwo dietetyczne i edukacja prozdrowotna

SEMESTR 2:

Systemy bezpieczeństwa żywności (GHP, GMP, HACCP, BRC, IFS, ISO 22000:2005)

Zarządzanie jakością wg ISO 9001-2008

Żywność funkcjonalna i specjalnego przeznaczenia

Technologia produkcji potraw

Logistyka i przechowywanie w obrocie żywnością

Zarządzanie higieną żywności i toksykologia

Żywienie indywidualne i zbiorowe. Klasyfikacja i charakterystyka diet

Dietetyka pediatryczna

Żywienie kliniczne w wybranych przewlekłych chorobach metabolicznych

Dietoterapia

Zarządzanie bezpieczeństwem żywności

Systemy zarządzania jakością i ich dokumentacja

PRAKTYKA: 30 h

Wykładowcy:
Zajęcia prowadzone są przez Wykładowców akademickich, doświadczonych Praktyków, Ekspertów i Specjalistów z zakresu Dietetyki oraz Zarządzania Jakością Żywienia.

Absolwenci będą przygotowani do pracy w:
Absolwent Studiów Podyplomowych uzyskuje świadectwo ukończenia studiów podyplomowych, potwierdzające uzyskanie określonych w programie efektów kształcenia i wymaganej liczby punktów ECTS.
Wymagane dokumenty:
  • formularz zgłoszeniowy do pobrania w Biurze Rekrutacji,
  • potwierdzenie wpłaty 700 zł (na poczet pierwszej raty) lub możliwość wpłaty gotówką w Biurze Rekrutacji,
  • dyplom ukończenia studiów (I lub II stopnia),
  • dowód osobisty - do wglądu
Dodatkowe informacje:
  • Zajęcia odbywają się w salach wyposażonych w sprzęt multimedialny.
  • Jeżeli jesteś zarejestrowany w Powiatowym Urzędzie Pracy i chciałbyś zwiększyć swoje szanse na rynku pracy, istnieje możliwość sfinansowania studiów podyplomowych przez Twój PUP.
  • Zniżki dla absolwentów i słuchaczy SKK
  • *Zastrzegamy sobie prawo do zmiany terminu realizacji zajęć z przyczyn niezależnych od Organizatora.

Opłaty:

  • Całkowity koszt Studiów 3 400 zł
  • Promocja do 20 11 18 2 800 zł

Promocje:

  • Bonus Specjalny dla Kandydatów ważny do 20 11 18 :
    Zapisując się na Studia Podyplomowe DIETETYKA drugi kierunek 20% taniej.
  • Jeżeli jesteś zarejestrowany w Powiatowym Urzędzie Pracy i chciałbyś zwiększyć swoje szanse na rynku pracy, istnieje możliwość sfinansowania studiów podyplomowych przez Twój PUP - nawet do 80%!   

Wpłaty prosimy dokonywać na konto:

BANK SANTANDER  61 1090 1072 0000 0001 3570 5223
w tytule przelewu należy podać imię i nazwisko, kierunek i miasto kształcenia
(np. Jan Kowalski/Zarządzanie oświatą/Łódź)

Image

Biuro Rekrutacji

Wyższa Szkoła Nauk o Zdrowiu

ul. Jaracza 74 budynek E pok. 0.3. (parter)
pn. - pt. 10:00 - 18:00
sobota 9:00 - 15:00

Tel.: 661 124 500

zapytania można również kierować na adres e-mail: studia@skk.pl 

(odpowiemy natychmiast)

Copyright © 2018 Designed By SKK